O meni

  1. Naslovna
  2. |
  3. O meni

Depo treninzi

Kroz svoje dugogodisnje iskustvo gledam kako ljudi bukvalno gube svoje vreme jer nemaju dovoljno iskustva I znanja kako da dodju do zeljenih rezultata. Zato sam kreirao ovu stranicu kako bi ponudio ljudima svoju pomoc da kroz najbezbedniji nacin dodju do zeljene fizicke forme. Trenazni proces je jako kompleksna stvar I obuhvata vise faktora kako bi se na zdrav nacin I uz kvalitetnu ishranu oblikovalo telo. Imati online personalnog trenera u svom timu direktno utice na vase vreme, sto znaci da napredujete od prvog dan I ucite kako da steknete zdrave navike. Trebate to da posmatrate kao edukaciju za kvalitetniji zivot I pametnu investiciju.


Plan terninga


Dizajniranje plana treninga shodno vasim potrebama je jedan od najboljih nacina da taj trening bude maksimalno ucinkovit. Analiziranje fizicke forme najbolji je nacin kako bi kreirali adekvatan trenazni process koji bi nas doveo do rezultata u najkracem mogucem roku.


Plan ishrane


Planiranje izbalansirane I zdrave ishrane treba da bude prioritet svake osobe trenirala ona ili ne. Ako imate zdrave I korisne nutrijente rasporedjene kroz dan prema vasim obavezama I fizickim aktivnostima vi ste odradili veci deo posla. Broj obroka I uzina, kolicina, izbor namirnica donece vam da imate bolju koncentraciju, veci nivo energije, jaci imunitet, osecaj sitosti bez prejedanja I lagodnost u stomaku. Ishrana je pola zdravlja.


Step by step


Step by step trening system Namenjen je pre svega ljudima koji imaju prvi kontakt sa teretanom zele da promene svoj izgled ali nemaju dovoljno sredstava za personalnog trenera. U njemu se nalaze osnovne vezbe za oblikovanje tela namenjene bilo kom polu ili tipu tela. Sastoji se u tri faze (3,4 I 5 puta nedeljno) I zamisljen je da osoba krene sa tri treninga nedeljno I kroz neki odredjeni period dostigne utreniranost da izvede pet treninga nedeljno u zavisnosti od sopstvenog osecaja. Svaka osoba je prica za sebe tako da ovaj redosled ne mora da bude ispostovan, mozete odmah krenuti sa cetiri ili pet treninga nedeljno. Bilo kojim od ova tri programa aktiviracete sve misice na vasem telu, samo sto je veci broj trenunga aktivacija tog misica je veca I kompletnija.

Kontakt

-10%

Pretplatite se na naše vesti i promocije

Vreme je nas najveci saveznik i zato moramo da ga poštujemo. To podrazumeva da cenite svoje vreme i ne zelite da ga uzalud trošite, od prvog dana bez lutanja neko vam pokazuje put ka Vašem cilju u izgradnji željene forme!